Διαγωνισμοί

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

Η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού του Love 97,5 «Πάσχα στην Πάρο» είναι η...

Η Αναστασία Λιασκώνη-Κορδολαίμη (@Anastasia Liaskoni-Kordolaimi) έκανε like & share το post του διαγωνισμού στη σελίδα του Love Radio 97.5 στο facebook και κέρδισε μία 4ήμερη απόδραση στην Πάρο, για τις ημέρες του Πάσχα, για 2 άτομα και έως ένα παιδί μέχρι 12 ετών, που αναλυτικά περιλαμβάνει :

Διαβάστε Περισσότερα

Ζήσε ένα αξέχαστο Πάσχα στην Πάρο με διαμονή, διατροφή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και παροχή αυτοκινήτου εντελώς δωρεάν από το Love 97,5!

Το Πάσχα πλησιάζει και ο Love 97,5 έχει φροντίσει να σας μείνει αξέχαστο!

Διαβάστε Περισσότερα

Ζήσε ένα μοναδικό 3ήμερο στην Αράχωβα στο Chalet Esperides εντελώς δωρεάν!

Λάβε κι εσύ μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Love 97,5 και κέρδισε μια 3ήμερη μοναδική απόδραση στο Chalet Esperides στην Αράχωβα με τη διαμονή, τη διατροφή και την μετακίνηση σου εντελώς δωρεάν!

Διαβάστε Περισσότερα

Κερδίστε δωρεάν ένα μοναδικό 3 ήμερο στο ξενοδοχειο Akti Hotel στην γραφική Ναύπακτο!

Συντονίσου στο Love 97,5, κάνε like & share ή like & mention και κέρδισε εντελώς δωρεάν ένα μοναδικό 3ήμερο στο ξενοδοχείο Akti Hotel (www.akti.gr) στη γραφική Ναύπακτο!


Διαβάστε Περισσότερα

Ταξίδεψε παρέα με τον Love 97,5 στο Καρπενήσι και ζήσε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στο Forest Suites!

Ενα τυχερό ζευγάρι από εσάς θα κερδίσει δύο διανυκτερεύσεις σε junior σουίτα με τζάκι και πρωινό στο πολυτελές Forest Suites στην καρδιά του μαγευτικού Μεγάλου Χωριού, σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι (www.forest-suites.gr).

Διαβάστε Περισσότερα

Κέρδισε ένα υπέροχο 3ήμερο στην Ορεινή Ναυπακτία από τον Love 97.5 & και το Ξένιος Chalets!

Το Love Radio 97,5 και το Ξένιος Chalets στην Ορεινή Ναυπακτία χαρίζουν σε ένα τυχερό ζευγάρι 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο chalet με τζάκι εντελώς δωρεάν!

Διαβάστε Περισσότερα