Η Κως σήμερα

"Λευκή αλλά πολύχρωμη η νύχτα στην Κω"

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε η «Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Κω με σλόγκαν Kos heals everything. Πλήθος κατοίκων αλλά και τουριστών βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης όπου επιχειρήσεις της περιοχής συνεργάστηκαν με τις επιχειρήσεις εστίασης για να προσφέρουν στον κόσμο μια πλήρη αγοραστίκη εμπειρία με προσφορες και εκπτώσεις με τη συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων, και μάλιστα τις βραδυνές ώρες. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο;
Φυσικά, αφού οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν τελέιωσαν εκει! Σε διάφορα σημεία της πόλης ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διάφορα μουσικοχορευτικά δρώμενα για όλα τα γούστα. Μικρές μουσικές σκηνές στήθηκαν σε όλο το κέντρο και το κοινό ανάλογα με τις προτιμήσεις του μπορούσε να πρακολουθήσει ελευθέρα το πρόγραμμα της κάθε καλλιτεχνικής ομάδας.
Για μια ακόμη φορά ο κρητικός σύλλογος εντυπωσίασε με τη χορευτική του παρουσία έξω από το κατάστημα ρούχων Spatz, όπου λίγο αργότερα αφίσχθησαν, οι αγαπημένοι του κόσμου απ΄το Survivor, Κώστας Κοκκινάκης και Ειρήνη Κολιδά για να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους.
Οι ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. Αικατερίνη Μαύρου Παραδείση επισήμανε πως το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των καταστημάτων και πρότεινε ως λύση στην κρίση του κλάδου και με στόχο να βγουν οι τουρίστες απ΄τα ξενοδοχεία τους μια φορα την εβδομάδα να διοργανώνεται και από ένα πάρτυ σε διαφορετική γειτονιά της πόλης, ενω ο συνηδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Μιχάλης Μαύρος δεν παραμέλησε μα ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και τους προσκεκλημένους του οι οποίοι με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.
Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος στο σύνολο των επιχειρήσεων του κέντρου με όλους να δηλώνουν πως η βραδιά αυτή ήταν μια ανάσα γιατην πόλη και τους κατοίκους της μετά το δύσκολο καλοκαίρι που όλοι βιώσαμε.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Καραβασίλη Μαρία